blank

Bamboo Airways a operat zborul său inaugural către Londra Heathrow

0 797

În dimineața zilei de 30 octombrie, zborul Bamboo Airways QH9051 a aterizat pe aeroportul London Heathrow (LHR). Zborul inaugural comercial, care nu a fost un zbor de repatriere, al companiei aeriene vietnameze a durat aproape 14 ore de la decolarea de la Aeroportul Internațional Nội Bài (HAN) din Hanoi. Aceasta este o rută la care Bamboo Airways lucrează de mult timp.

Bamboo Airways a marcat un moment istoric prin operarea zborului său inaugural către Aeroportul Heathrow din Londra. Singura dată anterioară în care transportatorul vietnamez a vizitat capitala britanică a fost la începutul pandemiei, când a operat zboruri de repatriere.

Orarul zborurilor Hanoi – Londra Heathrow cu Bamboo Airways

Ruta Hanoi – Londra Heathrow va fi onorată cu cinci zboruri săptămânale, urmând ca în viitorul apropiat Bamboo Airways să zboare spre Londra și de la Aeroportul International Tân Sơn Nhất (SGN) din Ho Chi Minh City.

Zborul a fost onorat cu un Boeing 787-9 Dreamliner. Bamboo Airways deșine trei avioane Dreamliner. Au fost recepționate în decembrie 2019 și ianuarie 2020. Planul era ca acestea să fie puse la treabă pe zborurile lungi spre Europa încă din primăvara anului 2020, dar a venit pandemia și planurile Bamboo Airways de a se extinde au fost stopate.

În ciuda faptului că este o companie aeriană axată pe zboruri de vacanță, avioanele 787 Dreamliner Bamboo oferă pasagerilor mult confort. Aceste avioane twinjet moderne au o capacitate de 294 de pasageri. 247 de locuri sunt la Economy Class, 21 de locuri la Premium Economy Class și 24 de locuri la Business Class.

Leave A Reply

Your email address will not be published.