Alitalia plănuiește să onoreze până la 1600 de zboruri săptămânale, în august

0 429

Noua Alitalia, dacă o putem numi așa, are planuri mari. A anunțat extinderea operațiunilor pentru luna august. A revenit în forță începând cu luna iunie, iar în iulie deja a ajuns la 1000 de zboruri săptămânale.

Iar planul companiei este de a ajunge la 1600 de zboruri săptămânale, în august. Aeronavele Alitalia vor zbura pe 75 de rute (cu 24 mai mult decât iulie) și 52 de aeroporturi (cu 16 mai mult decât în ​​luna precedentă), dintre care 20 în Italia și 32 în străinătate.

Alitalia plănuiește să onoreze până la 1600 de zboruri săptămânale

Începând cu 24 iulie, Alitalia va relua operațiunile către și de la aeroportul Linate din Milano. La început, vor fi operate zboruri doar din și spre Sardinia. De la aeroportul Milano Linate, începând cu 24 iulie, Alitalia va opera zboruri către Cagliari (16 pe zi), Olbia (10 pe zi), Alghero (6 pe zi).

Iar de la 1 august, Alitalia își va muta o parte dintre operațiunile de la Milano Malpensa la Aeroportul Milano Linate. Va respecta numărul de mișcări de aeronave pe oră impuse de autorități la Aeroportul Milano-Linate, ceea ce va duce la ajustarea programului operațional.

Alitalia va deservi un total de 24 de destinații din aeroporturile din Milano (Linate și Malpensa) cu aproximativ 710 zboruri săptămânale.

Alitalia reia mai multe zboruri de la baza din Roma

Pe lângă serviciile deja operate, Alitalia va relua zborurile de la Roma spre: Malaga (6 zboruri pe săptămână); Alger (6 zboruri pe săptămână); Cairo (6 zboruri pe săptămână); Marsilia (10 zboruri pe săptămână) și Tel Aviv (10 zboruri pe săptămână). Va opera, de asemenea, zboruri sezoniere de vară către Palma de Mallorca, Ibiza, Menorca, Corfu, Kefalonia, Heraklion (Creta), Rodos, Mykonos și Zakynthos. Începând cu 17 august, Alitalia va inaugura ruta Roma – Tokyo Haneda (6 zboruri pe săptămână).

Începând din august, Alitalia va conecta Rom Fiumicino de 51 de destinații interne și internaționale și va opera 1.050 de zboruri săptămânale.

Tot din august, Alitalia va crește numărul rutelor și zborurilor onorate în Spania, Franța și Africa de Nord și va relua serviciile către și dinspre Orientul Mijlociu. În plus, Alitalia va lansa multe servicii sezoniere către Insulele Baleare și către Insulele Grecești (atât din Roma cât și din Milano). Pentru sectorul intern, Alitalia va crește serviciile aeriene între Italia de Nord și Italia de Sud.

Aeronavele Alitalia sunt igienizate zilnic cu produse speciale

În conformitate cu legile în vigoare, toate aeronavele Alitalia sunt igienizate în fiecare zi și, datorită filtrelor HEPA și circulației verticale, aerul de la bord reînnoit la fiecare trei minute și purificat în proporție de 99,7%.

Toți pasagerii sunt obligați să completeze un formular de autocertificare înainte de îmbarcare, care atestă că nu au avut un contact strâns cu persoanele diagnosticate cu Covid-19. În plus, pasagerii trebuie să poarte o mască de protecție de la sosirea lor la aeroport și în timpul zborului. Masca de protecție trebuie înlocuită cu una nouă la fiecare 4 ore, în cazul zborurilor mai lungi.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de comercializarea biletelor de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.