fbpx OWG, o nouă companie aeriană din Canada, își ia zborul.

OWG, o nouă companie aeriană din Canada, își ia zborul.

0 390
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

O nouă linie aeriană a apărut la orizont, în Canada. OWG a fost fondată pe 6 iulie și a anunțat că este pregătită să-și ia zborul.

Anunțul vine după ce noua companie aeriană a primit aprobarea ministrului transporturilor pentru a furniza servicii de zbor pe rutele internaționale. OWG este o filială a companiei Nolinor Aviation și a fost fondată pentru a acoperi piața de chartere spre sudul Canadei și peste graniță.

OWG este o nouă companie aeriană din Canada

Nolinor Aviation este un operator charter din Canada, care oferă servicii către nordul extrem al Canadei. Deține o flotă formată din 10 x Boeing 737-200 și 737-300. Folosind gravel kits pe aeronavele 737, acestea pot ateriza pe pistele neasfaltate din regiunile nordice ale Canadei.

OWG intenționează să folosească o flotă formată din 3 avioane 737-400. Acestea sunt echipate într-o singură clasă cu 158 de locuri. OWG intenționeză să opereze primul zbor pe 1 august 2020. Încă nu au fost anunțate noile rute.

„Companiile aeriene tradiționale au ales să reducă calitatea serviciilor lor an de an, fără a ține cont de experiența pasagerilor”, explică președintele transportatorului Marco Prud’homme. „Scopul nostru este să câștigăm inimile Quebecersului cu o nouă companie aeriană a cărei misiune este să-i încântăm pe călători din nou.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.