Alitalia va opera săptămânal peste 1000 de zboruri spre 37 de destinații interne și internaționale, din iulie.

0 3.996

Alitalia va crește numărul de zboruri și destinații servite în iulie. Va opera peste 1.000 de zboruri săptămânale si va adauga 13 noi aeroporturi interne și internaționale: Amsterdam, Atena, Boston, Malta, Nisa, Tel Aviv, Tirana, Tunis și în Italia (Brindisi, Florența, Lampedusa, Pantelleria și Reggio Calabria).

Alitalia va opera cu 60% mai multe zboruri față de iunie și dublu de servicii față de mai. Aeronavele Alitalia vor zbura pe 52 de rute (cu 22 mai mult față de iunie) către 37 de aeroporturi, inclusiv 19 în Italia și 18 în străinătate.

Programul de zbor Alitalia din iulie va include în principal redeschiderea serviciilor aeriene internaționale de la Milano și creșterea zborurilor internaționale din Roma, precum și creșterea serviciilor din Italia de Nord către Italia de Sud și insulele italiene.

Alitalia va opera săptămânal peste 1000 de zboruri

În detaliu, Alitalia va relua zborurile din Roma Fiumicino către Atena (2 zboruri pe zi, de la 1 iulie), Amsterdam, Tel Aviv, Tunis (10 zboruri pe săptămână cu fiecare dintre cele trei aeroporturi, de la 1 iulie), Nisa și Tirana ( 6 zboruri pe săptămână pentru fiecare aeroport, de la 1 iulie), Malta (6 zboruri pe săptămână, de la 2 iulie), Boston (6 zboruri pe săptămână, de la 16 iulie), Brindisi (2 zboruri pe zi, de la 1 iulie), Florența (2 zboruri pe zi de la 1 iulie, înlocuind serviciile către Pisa), Reggio Calabria (2 zboruri pe zi, de la 1 iulie), Lampedusa și Pantelleria (4 zboruri pe săptămână cu fiecare dintre cele două aeroporturi, servicii sezoniere de vară începând cu 4 iulie ).

De asemenea, Alitalia va crește de la 1 iulie numărul serviciilor aeriene de la aeroportul Fiumicino din Roma către Barcelona și Madrid (de la 6 zboruri pe săptămână la 2 pe zi pentru fiecare aeroport), Paris (de la 20 de zboruri pe săptămână la 4 pe zi), Londra ( de la 4 la 6 zboruri pe zi), Milano (de la 8 la 10 zboruri pe zi), Bologna, Lamezia Terme, Torino și Veneția (de la 2 la 4 zboruri pe zi pentru fiecare dintre cele patru aeroporturi).

Mai multe zboruri interne in Italia

Alitalia a planificat deja să crească, începând cu 15 iunie, numărul de servicii de la Roma spre Catania și Palermo (de la 8 la 10 zboruri pe zi cu fiecare dintre cele două aeroporturi) și spre Cagliari (de la 6 la 8 zboruri zilnice).

De la aeroportul Milan Malpensa, unde compania aeriană își va continua operațiunile până la redeschiderea aeroportului Linate, Alitalia va relua serviciile internaționale către Londra, Paris, Amsterdam (2 zboruri pe zi cu fiecare dintre cele trei aeroporturi, de la 1 iulie), Bruxelles ( 12 zboruri pe săptămână, de la 1 iulie) și servicii interne către Brindisi, Lamezia Terme, Napoli, Reggio Calabria (2 zboruri pe zi cu fiecare aeroport), Pantelleria și Lampedusa (2 zboruri pe săptămână cu fiecare dintre cele două aeroporturi, servicii sezoniere de vară care va începe, respectiv, din 4 și 5 iulie).

750 de zboruri saptamanale din Roma

În general, cu aproximativ 750 de zboruri săptămânale, Alitalia va conecta hub-ul său din Aeroportul Internațional Roma Fiumicino cu 36 de destinații interne și internaționale. În Italia, va zbura din Roma spre Alghero, Bologna, Bari, Brindisi, Cagliari, Catania, Florența, Genova, Lamezia Terme, Lampedusa, Milano, Napoli, Olbia, Palermo, Pantelleria, Reggio Calabria, Torino, Veneția.

Pe rutele internaționale, Alitalia va zbura din Roma spre Amsterdam, Atena, Barcelona, ​​Boston, Bruxelles, Frankfurt, Geneve, Londra, Madrid, Malta, Munchen, New York, Nisa, Paris, Tel Aviv, Tirana, Tunis și Zurich.

350 de zboruri saptamanale din Milano

Din Milano, Alitalia va deservi 17 destinații interne și internaționale (Alghero, Bari, Brindisi, Cagliari, Catania, Lamezia Terme, Lampedusa, Napoli, Olbia, Palermo, Pantelleria, Reggio Calabria, Roma și, în străinătate, Amsterdam, Bruxelles, Londra și Paris ) cu peste 350 de zboruri săptămânale.

Toate zborurile de pasageri sunt operate cu o capacitate redusă de aeronave, pentru a respecta dispozițiile legii italiene privind distanțarea socială la bordul aeronavelor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.