Airbus A380 Air France în livery aniversar de 80 de ani (video)

1 344
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Pentru a marca cei 80 de ani de activitate, Air France a pregătit un livery aniversar pe care îl vom putea admira, timp de un an, pe un superjumbo Airbus A380 şi pe un Airbus A320. Schema cromatică a fost pictată în parteneriat cu Airbus şi prezentată în faţa a 200 de angajaţi Air France. Noaptea trecută, aeronava Airbus A380 Air France cu livery special şi-a luat zborul spre Johannesburg, Africa de Sud.

A380_AF

În prezent, Air France are în flotă 9 avioane Airbus A380 şi zboară cu acestea spre 6 destinaţii: America de Nord: New York-JFK (un zbor zilnic), Washington-DC (un zbor zilnic) şi Los Angeles (un zbor zilnic); • Africa: Johannesburg (un zbor zilnic); • Asia: Tokyo-Narita (un zbor zilnic) şi Shanghai-Pudong (trei zboruri săptămânale).

1 comentariu
  1. […] France sărbătoreşte 80 de ani de la înfiinţare printr-un mod special. A vopsit două avioane, un Airbus A380 şi un Airbus A320, în livery aniversar. Acestea vor zbura 1 an de zile pe diferite curse europene (A320) şi […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.