blank

30% reducere pentru zborurile spre Dubai World Central (Abu Dhabi/Dubai) cu Wizz Air (video)

0 710

Începând cu 27 octombrie 2013, Wizz Air va opera săptămânal de la 3 la 4 zboruri directe spre Dubai World Central, noul aeroport ce deserveşte Abu Dhabi şi Dubai de la Budapesta, Kiev, Sofia şi Bucureşti.

Pentru a sărbători acest lucru, Wizz Air oferă o reducere de 30% pentru toate zborurile către această destinaţie minunată, numai dacă vă rezervaţi biletele pe 8 şi 9 octombrie.

Abu Dhabi şi Dubai nu au fost niciodată mai accesibile. Aşa că, de ce să nu profitaţi de această oportunitate să vizitaţi locurile faimoase şi frumuseţile arhitecturale ca Burj Al Arab sau Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, să vă plimbaţi prin faimoasele Souks sau să vă distraţi la cel mai mare pac acvatic din lume?!

Indiferent de ce veţi alege, suntem siguri că nu vă vom dezamăgi! Pe deasupra, în momentul în care vă veţi rezerva zborul cu Wizz Air, puteţi aplica pentru viză prin intermediul partenerului nostru de încredere, BUDPORT. Nu uitaţi că puteţi rezerva transfer de la aeroport către Dubai sau Abu Dhabi cu până la 3 ore înaintea decolării.

Leave A Reply

Your email address will not be published.