Air Serbia va opera zboruri charter Belgrad – Hurghada

0 119

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Air Serbia deschide sezonul charter de vară pentru 2021, cu un total de șapte zboruri dus-întors între Belgrad și Hurghada, care vor fi operate până pe 8 mai, în timpul sărbătorilor de Paște și de Ziua Internațională a Muncii. Compania aeriană națională din Serbia va opera zborurile folosind avioane Airbus A319, fiecare cu o configurație de 144 de locuri.

“Este plăcerea noastră că, împreună cu partenerii noștri, agențiile de turism, putem începe reluarea zborurilor charter, pentru care în mod tradițional există un mare interes din partea pasagerilor. Ne bucurăm că, în această primăvară și vară, putem opera din nou aceste zboruri și sperăm că acest sezon va fi mai bun decât cel de anul trecut, având în vedere că pasagerii vor avea acces la o gamă mai largă de destinații”, a declarat Boško Rupić, Șef de Comerț și Vânzări Corporative, Air Serbia.

În sezonul estival al anului 2021, Air Serbia, în cooperare cu agențiile de turism interne, intenționează să opereze peste 800 de zboruri charter spre destinații populare din Turcia, Egipt, Grecia și Tunisia.

Zborurile charter spre Turcia vor fi organizate în principal către regiunea Antalya, dar există și planuri pentru Bodrum și Dalaman, pe coasta Mării Egee. Când vine vorba de Egipt, zborurile spre Hurghada vor fi operate pe o scară mai mare, cu un număr puțin mai mic de zboruri spre Sharm El-Sheikh. În ceea ce privește Grecia, pasagerii se pot aștepta la aranjamente de călătorie cu zboruri charter directe spre Rodos, Creta, Skiathos, Corfu, Kefalonia și alte destinații populare.

Începând cu luna septembrie 2020, toți pasagerii curselor aeriene care intră în Republica Arabă Egipt, prin orice aeroport, trebuie să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat cu maxim 72 de ore anterior călătoriei. Singurele persoane exceptate de la măsura prezentării unui test PCR la intrarea pe teritoriul Republicii Arabe Egipt sunt copiii cu vârsta de sub 6 ani. Nu există alte categorii de persoane exceptate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.