Doha – Abidjan cu Qatar Airways, din 16 iunie 2021

0 361

Qatar Airways a anunțat că va opera trei zboruri săptămânale spre Abidjan, în Coasta de Fildeș, prin Accra, începând cu 16 iunie 2021, devenind a patra nouă destinație din Africa anunțată de transportatorul național al statului Qatar de la începutul pandemiei.

Cursa spre Abidjan va fi operată cu aeronave de tip Boeing 787 Dreamliner, cu 22 de locuri la Business Class și 232 de locuri la Economy Class.

Doha – Abidjan cu Qatar Airways.

Vor fi operate trei rotații săptămânale, în zilele de luni, miercuri și vineri, astfel:

QR1423 Doha 02:20 – 09:10 Abidjan
QR1424 Abidjan 17:20 – 06:10 +1 Doha

Qatar Airways plănuiește să ajungă la 140 de destinații deservite.

Transportatorul național al statului Qatar continuă să reconstruiască rețeaua globală, care se află în prezent la peste 120 de destinații, cu planuri de creștere la peste 140.

Qatar Airways a devenit prima companie aeriană globală din lume care a obținut prestigioasa clasificare de siguranță a companiilor aeriene de 5 stele COVID-19 de la Skytrax. Acest lucru urmează succesului recent al HIA ca primul aeroport din Orientul Mijlociu și Asia care a primit 5 stele Skytrax COVID-19 Safety Safety Rating.

Aceste recunoașteri asigură pasagerii din întreaga lume că standardele de sănătate și siguranță ale companiilor aeriene sunt la cel mai înalt nivel posibil.

Compania aeriană oferă opțiuni flexibile de rezervare a biletelor.

Qatar Airways oferă opțiunea de a modifica data zborului și oferă rambursări gratuite pentru toate biletele emise înainte de 30 aprilie 2021, pentru călătorii programate până la 31 decembrie 2021.

Politica de rezervare flexibilă a companiei oferă posibilitatea de a schimba biletele cu un voucher de călătorie cu o valoare suplimentară de 10% pentru toți clienții care rezervă călătorii prin qatarairways.com. Pentru termeni și condiții complete vizitați qatarairways.com/Flexibility.

Leave A Reply

Your email address will not be published.