Air Canada reia zborurile pe ruta Toronto – Munchen

0 469

În urma anunțului guvernului Canadei de a redeschide frontierele internaționale pe 7 septembrie, Air Canada a dezvăluit detalii suplimentare despre programul zborurilor sale de la München (MUC) la Toronto (YYZ). Biletele sunt disponibile pentru vânzare prin toate canalele de rezervare, inclusiv aircanada.com și prin intermediul agențiilor de turism.

Relaxarea restricțiilor permite cetățenilor străini care au fost complet vaccinați cu vaccinurile acceptate de Guvernul Canadei (Moderna, Pfizer, AstraZeneca și J&J) cu cel puțin 14 zile înainte și care îndeplinesc cerințele specifice de intrare în Canada pentru călătorii neesențiale.

Air Canada oferă până la trei zboruri pe săptămână operate cu aeronave de tip Boeing 787-9 Dreamliner cu 298 de locuri, cabina fiind configurată pe trei clase: clasa Air Canada Signature, clasa Premium Economy și Economy.

„Suntem foarte încântați de reluarea serviciului non-stop de la München la Toronto și vedem acest lucru ca pe un semn important pentru o recuperare suplimentară a traficului transatlantic”, comentează Jost Lammers, CEO Aeroportul München.

Leave A Reply

Your email address will not be published.