South African Airways reia operațiunile din 23 septembrie

0 338

Compania aeriană South African Airways reia operațiunile. Transportatorul a confirmat că primele zboruri vor reîncepe joi, 23 septembrie 2021. Biletele vor fi puse în vânzare joi, 26 august 2021, iar rezervările Voyager și răscumpărarea voucherului de credit de călătorie vor fi disponibile de luni, 6 septembrie 2021.

CEO-ul interimar Thomas Kgokolo a spus că „după luni de muncă sârguincioasă, suntem încântați că SAA reia serviciul și așteptăm cu nerăbdare să reîntâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre și să arborăm steagul sud-african peste tot în lume. Continuăm să fim un transportator sigur și să respectăm protocoalele COVID-19.”

În faza inițială, SAA va opera zboruri de la Johannesburg la Cape Town, Accra, Kinshasa, Harare, Lusaka și Maputo. Mai multe destinații vor fi adăugate rețelei ca răspuns la condițiile și cererile pieței.

Potrivit Președintelui Consiliului de Administrație al SAA, John Lamola, de când transportatorul național a ieșit din faliment la sfârșitul lunii aprilie 2021, Departamentul Întreprinderilor Publice împreună cu Consiliul de Administrație și echipa de conducere au început planificarea relansării ca o companie aeriană restructurată și adecvată scopului, o companie de care sud-africanii pot fi din nou mândri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.