Agenții de la securitate amenință cu grevă în aeroportul din Bruxelles, pe 20 iunie!

0 650

O nouă zi, noi probleme cu care se confruntă pasagerii prin aeroporturile din Europa. Pe 20 iunie, se vor confrunta cu o noua grevă, de data aceasta la aeroportul din Bruxelles. Agenții de securitate G4S, care lucrează pe cel mai mare aeroport din Belgia, au anunțat o grevă pentru luni, 20 iunie. 

După numeroase alte greve care au avut loc în Belgia, cum ar fi greva Aviapartner (personalul de la sol), greva piloților și a însoțitorilor de bord Brussels Airlines, greva personalului navigant RYANAIR, iată că urmează și greva agenților de la securitate.

80% dintre agenții de securitate sunt în favoarea unei greve”, a menționat un membru al sindicatului pentru Het Nieuwsblad, adăugând că „ angajații dorescr să sublinieze că trebuie să facă față unui volum prea mare de muncă”.

Evident, nimeni nu face greve de prea mult bine. Criza personalului de la sol, dar și din avioane, se adâncește, iar angajații existenți în sistem trebuie să facâ față unui volum mai mare de muncă, dar la o remunerație fixă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.