Air Canada a anulat aproximativ 10% din zborurile programate la începutul lunii iunie de la Toronto Pearson

0 0

Air Canada a anulat aproape 10% din zborurile programate de la Toronto Pearson, în prima săptămână a lunii iunie. Aceste anulări sunt împărțite între plecări și sosiri care au avut loc între 1 iunie și 7 iunie, conform Cirium, un procesator de date din aviație.

Peter Fitzpatrick, un purtător de cuvânt al Air Canada, a declarat pentru CTV News Toronto că Aeroportul Internațional Pearson, în special, a fost afectat de probleme mai ample care împiedică derularea normală a fluxului de pasageri în aeroporturi și pentru operațiunile companiilor aeriene.

Aceste provocări includ lipsa de personal, timpi mai mari de securitate, vamă și limitări recurente ale controlului traficului aerian. „Acestea pot avea efecte secundare nu numai pentru clienții noștri, ci pot afecta și resursele și operațiunile angajaților noștri”, a spus Fitzpatrick.

Deși Fitzpatrick a recunoscut că aceste probleme au pus o mare presiune pe companie, acesta a spus că Air Canada transportă în prezent peste 100.000 de pasageri pe zi.

Între timp, datele WestJet arată că aproximativ 2% din zborurile lor de plecare și 3% din zborurile lor de sosire la Pearson au fost anulate în prima săptămână a lunii iunie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.