Revoluția Prețurilor iunie 2022! Începeți ziua în forță, cu oferte hot și beneficii Genius!

0 0

Începe Revoluția prețurilor la eMAG. Timp de trei zile, în perioada 14-16 iunie, beneficiați de oferte prea bune, așa că nu le rata. Sunt oferte la laptop-uri, telefoane, articole sportive, articole auto, jucării, băuturi și produse de băcănie.

Oferte Revoluția Prețurilor

Suntem în plin sezon estival, vacanța bate la ușă, iar majoritatea dintre noi suntem pe ultima sută de metri înainte de concediul mult așteptat. Abia așteptăm promoțiile la costume de baie, rochii, tricouri, sandale, pantaloni și la toate accesoriile de care avem nevoie în sezonul estival! Dorim ținute cu aer de vacanță!

Promoții la ținutele de vară și accesorii

Dacă alegem să călătorim cu avionul, este bine să fim atenți la ținuta pe care o vom purta pe durata zborului, dar și la modul cum pregătim bagajul de mână. Totodată, este bine să avem grijă ce punem în bagajul de cală. Atenție la ce articole / lucruri / obiecte sunt interzise în bagajul de mână și în bagajul de cală. Acum la eMAG găsești cam toate articolele vestimentare pentru o vară cool!

Promoție la articole auto

Dacă alegem să călătorim cu mașina personală, trebuie să o pregătim corespunzător de drum. Trebuie să avem pachet auto complet omologat RAR: Stingator P1, Trusa Medicala, 2x Triunghiuri Reflectorizante, Vesta, Manusi și Geantă Depozitare. Să fim atenți la anvelope, să avem cu noi cele necesare pentru situații de criză și pentru defecțiuni ne prevăzute. Din mașină nu trebuie să lipsească roata de rezervă (unde există și se poate) și sculele aferente pentru schimbatul unei roți (cric auto, cheie tubulară pentru desfăcut prezoanele); trusă de scule; lanternă; compresor auto. Evident, înainte de a porni la drum, mașina trebuie verificată într-un service autorizat. Să nu lipsească asigurarea RCA.

  • Compresor auto digital 3 in 1: 149.99 lei
  • Cric hidraulic tip crocodil Einhell CC-TJ 2000: 219.99 lei
  • Set 12 piese Heinner CTSM018, Cheie cu clichet 3/8: 47.98 lei

Promoție la piscine și jucării de exterior pentru a vă bucura de vacanță

Dacă stați la casă și doriți să aveți mereu un loc de vacanță, atunci profitați de oferta la piscine. De ce să aștepți să mergi la mare, când poți să te scalzi oricând dorești chiar la tine în ogradă?

Pentru cei mici, puteți să le amenajați un loc de joacă așa cum și-l doresc. La eMAG puteți găsi la promoție sute de jucării de exterior.

*articolul conține link-uri de afiliere eMAG. Cumpărând prin aceste link-uri de afiliere, sprijiniti proiectul airlinestravel.ro! Mulțumim!
Leave A Reply

Your email address will not be published.