Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Aeroportul din Bruxelles sprijină distribuirea dozelor de vaccin Pfizer-BioNTech COVID-19.

0 281

Începând cu sfârșitul lunii noiembrie, s-a început distribuirea dozelor de vaccind la nivel global. Astfel, primele 7 zboruri ce au avut ca scop livrarea dozelor de vaccin Pfizer-BioNTech COVID-19 au fost efectuate cu succes.

Până în prezent, 7 zboruri ce au avut ca scop distribuirea vaccinului Pfizer-BioNTech COVID-19 la nivel global au fost operate prin aeroportul din Bruxelles. În cooperare cu United Airlines, Expeditors, DHL Global Forwarding și DHL Express, primul zbor a decolat de pe Aeroportul din Bruxelles pe 27 noiembrie.

Dozele de vaccin au fost transportate de la depozit la aeronavă în condiții speciale, fiind menținută o temperatură constantă în timpul transportului, cu ajutorul Airside Pharma.

Odată cu apariția vaccinului, este aștepată o creștere a destinaților deservite de companiile aeriene.

În cursul lunilor următoare, un număr tot mai mare de doze de vaccin vor tranzita Aeroportul Bruxelles. Distribuirea la nivel global se va face cu ajutorul DHL Express, precum și prin intermediul zborurilor comerciale, sau a unor parteneri logistici ai aeroportului din Bruxelles.

Nu facem referire doar la dozele de vaccin Pfizer-BioNTech. Este o procedură care se va aplica pentru toate vaccinurile fabricate de companiile farmaceutice, atât pentru export, cât și pentru import.

Vă reamintim că UPS și FedEx lucrează împreună pentru a transporta vaccinul COVID-19 Pfizer în SUA.

Leave A Reply

Your email address will not be published.