UPS și FedEx lucrează împreună pentru a transporta vaccinul COVID-19 Pfizer în SUA

0 856

FedEx și UPS au început să lucreze împreună pentru a livra primul lot de vaccinuri COVID-19 în Statele Unite, după ce Food and Drug Administration (FDA) a aprobat vaccinul Pfizer-BioNTech COVID-19.

Ambele companii aeriene specializate în transporturi cargo au declarat că sunt pregătite să se ocupe de livrarea dozelor de vaccin. Președintele UPS Global Healthcare, Wes Wheeler, a declarat că Statele Unite au fost fost împărțite între cele două companii aeriene.

„FedEx și UPS au împărțit țara în două; știm exact ce state avem noi și ce state au ei”, a spus Wheeler.

În ceea ce privește acest transport de mărfuri sensibile, CEO-ul UPS, Carol Tome, a declarat: „Avem oameni dedicați și muncitori din întreaga lume care au fost instruiți pentru a depozita, manipula, transporta și livra vaccinuri. Ne face plăcere să îi sprijinim pe partenerii noștri din domeniul sănătății cu o logistică inteligentă și eficientă pentru aceste vaccinuri.”

S-a raportat că vaccinurile sunt ambalate la fabrica Pfizer din Michigan și vor fi expediate către centrele de distribuție ale FedEx și UPS.

Directorul operațional principal al proiectului Ward Speed, generalul Gustave F Perna a declarat că 145 de locații vor primi vaccinul luni, 425 marți și 66 miercuri.

La începutul acestei expediții în masă, președintele și directorul operațional FedEx, Raj Subramaniam, a spus: „Aceasta este una dintre cele mai importante acțiuni din istoria companiei noastre și suntem onorați să facem parte din efortul colectiv de a contribui la finalizarea acestei pandemii. Sunt extrem de mândru de membrii echipei noastre dedicate, care continuă să-și depășească limitele pentru de a contribui la asigurarea deplasării în siguranță a acestor vaccinuri pentru COVID-19. Iată cine suntem și ce facem la FedEx. ”

Leave A Reply

Your email address will not be published.