Promoție Wizz Air: 30% reducere la zborurile selectate

0 657

Wizz Air a anunțat o nouă promoție, care este valabilă doar astăzi. Wizz Air are reducere de 30% pentru zboruri selectate. Promoția este valabilă pentru toți clienții (până la ora 23:59), iar călătoriile trebuie efectuate până pe 30 noiembrie 2020 inclusiv. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Reducerea de 30% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. În Perioada promoțională, reducerea de 30% se aplică doar anumitor zboruri, disponibile pe site-ul wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil. Această promoție este valabilă pe 8 octombrie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale și de Est. Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuați călătoriile până pe 30 noiembrie 2020. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup.

Măsuri de igienă îmbunătățite la Wizz Air

Wizz Air a fost una dintre primele companii aeriene care au introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite, pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului său. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.