blank

Aeronava Boeing 737-900ER (PK-LGY) Lion Air, avariată la Bengkulu (Foto / Video)

Ghinionul se ține lanț de Lion Air. Încă o aeronavă a avut de suferit, de data aceasta la aeroportul din Bengkulu. Din fericire, nu au existat victime.

0 759

Pe 7 noiembrie, în jurul orei 18:30 (ora locală din Indonezia), aeronava Boeing 737-900ER (PK-LGY) Lion Air a lovit un stâlp de iluminat. În urma coliziunii, vârful aripii stângi a fost avariat, iar aeronava a fost nevoită să se întoarcă la poziția de parcare.

Conform informațiilor din presa internațională, se pare că aeronava Lion Air a încercat să evite un avion Batik Air, care era parcat în fața terminalului VIP. Din nefericire, avionul Boeing 737-900ER (PK-LGY) Lion Air a fost avariat. Acesta trebuia să opereze zborul JT633, pe ruta Bengkulu – Jakarta.

Aeronava Boeing 737-900ER (PK-LGY) Lion Air a fost avariată

La bord se aflau 143 de pasageri și 6 membri ai echipajului. Din fericire, nu au existat victime. Pasagerii au fost debarcați și transferați în terminalul aeroportului Bengkulu-Fatmawati Soekarno. O altă aeronavă i-a transportat la Aeroportul International Soekarno-Hatta, Jakarta.

Există o anchetă în desfășurare pentru a se stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea acestui incident, care vine într-o perioadă grea pentru Lion Air. Vă reamintim că un Boeing 737 MAX 8 Lion Air s-a prăbușit în mare la finalul lunii octombrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.