blank

RYANAIR închide site-ul și aplicația pentru 12 ore

Dacă aveți zboruri cu RYANAIR în zilele de 7 și 8 noiembrie, ar fi bine să vă grăbiți cu check-inul. Site-ul și aplicația vor fi închise timp de 12 ore.

0 532

Pe durata a 12 ore, în intervalul orar 17:00 (7 noiembrie) – 05:00 (8 noiembrie) – ora britanică, RYANAIR va închide site-ul și aplicația. Motivul: actualizarea sistemului de rezervări. În tot acest timp, pasagerii nu vor putea opera check-inul, nu pot cumpăra bilete de avion, nu pot efectua modificări și adăugiri asupra biletelor deja cumpărate.

Dacă aveți zboruri în perioada 7-8 noiembrie, ar fi bine să vă grăbiți cu check-inul. RYANAIR a anunțat deja pasageri prin sms și email de această închidere temporară a aplicației și site-ului. RYANAIR își cere scuze pentru incovenient.

RYANAIR închide site-ul și aplicația

Raportat la ora din România, site-ul și aplicația RYANAIR nu vor fi disponibile între orelele 19:00 (7 noiembrie) – 07:00 (8 noiembrie). Astfel, vă sfătuim să vă faceți check-inul pentru zborurile din zilele acestea cât mai repede și cât timp sistemul vă va permite.

Leave A Reply

Your email address will not be published.