blank

Aeroflot creste frecventa zborurilor catre Minsk, Geneva si Male. Reia zborurile catre Belgrad.

0 1.119

Rusia și-a deschis granițele aeriene pentru câteva țări, dar nu și către Uniunea Europeană. Companiile aeriene efectuează deja zboruri către Belarus, Coreea de Sud, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Marea Britanie, Elveția, Kazakhstan, dar și către Cuba și Maldive.

Aeroflot a decis creșterea numărului zborurilor către Minsk (Belarus), Geneva (Elveția) și Male (Insulele Maldive), începând cu data de 25 octombrie.

Aeroflot creste frecventa zborurilor

Zborurile către Minsk vor crește de la 1 pe săptămână, la 3 zboruri săptămânale. Cursele SU1842 Moscova -Minsk și SU1843 Minsk – Moscova vor fi operate în zilele de joi, sămbătă și duminică.

Aeroflot va crește și numărul zborurilor săptămânale către Geneva tot la 3 rotații săptămânale. Cursele SU2380 Moscova – Geneva și SU2381 Geneva – Moscova vor fi operate tot în zilele de de joi, sâmbătă și duminică.

Frecvența zborurilor către Maldive va ajunge la 4 rotații pe săptămână. Zborurile pe direcția Moscova – Maldive vor fi operate in zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică. Zborurile retur pe direcția Maldive – Moscova vor fi operate în zilele de luni, vineri, sâmbătă și duminică.

De asemenea, din 17 octombrie, Aeroflot a reluat si cursele către capitala Serbiei, Belgrad. Zborurile vor fi operate în zilele de sâmbătă și duminică.

Din cauza pandemiei de COVID-19 și a restricțiilor stabilitate de fiecare țară în parte, acest program poate suferi modificări.

Leave A Reply

Your email address will not be published.