Aeroflot reia zborul catre Tokyo. Vor fi 2 zboruri saptamanale pe ruta Moscova-Tokyo.

0 880

După o pauză de peste opt luni, Aeroflot Russian Airlines reia zborul catre Tokyo. Cursa a fost suspendată temporar în luna martie din cauza pandemiei de COVID-19.

Conform programului operațional, primul zbor SU0260 a decolat de pe Aeroportul Internațional Sheremetyevo (SVO) pe 5 noiembrie 2020, la 22:30, ora locală.

Aeronava Airbus A330-300 va ateriza pe Aeroportul Internațional Tokyo Haneda (HND) zece ore mai târziu, la 14:15, ora locală.

Inițial, Aeroflot a planificat un singur zbor pe săptămână pe ruta Moscova Sheremetyevo (SVO) – Tokyo Haneda (HND). Totusi, Aeroflot va crește frecvența la 2 zboruri săptămânale, conform agenției de presă TASS. Astfel, zborurile pe direcția Moscova – Tokyo vor fi în zilele de joi și sâmbătă. Zborurile pe direcția Tokyo – Moscova vor fi efectuate în zilele de sâmbătă și duminică.

Rusia și-a deschis granițele aeriene pentru câteva țări, dar nu și pentru Uniunea Europeană. Companiile aeriene efectuează zboruri către Belarus, Coreea de Sud, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Marea Britanie, Elveția, Kazakhstan, dar și către Cuba.

Pasagerii care vor ajunge în Moscova, vor trebui să se testeze în maximum 3 zile de la intrarea pe teritoriul Rusiei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.