blank

5 motive pentru care să-ți rezervi un zbor către Las Vegas

0 348

Las Vegas este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din lume și se află pe lista orașelor de vizitat a milioane de oameni.

Cazinourile

Motivele sunt multiple, dar jocurile de noroc și distracția sunt cele mai frecvente. Las Vegas poartă cu mândrie titulatura de Capitala Mondială a Gamblingului.

Cu toate că în prezent avem acces foarte ușor la cele mai bune jocuri de cazino online pe site-urile operatorilor licențiați, oamenii sunt în continuare atrași de experiența cazinourilor reale, de socializare și atmosfera inconfundabilă.

Iar Las Vegas este una dintre cele mai populare și binecunoscute destinații pentru experiențe grozave în cazinouri, mai ales dacă sunteți la prima călătorie în această destinație.

Întreaga lume într-o zi în Las Vegas

Dincolo de asocierea cu gamblingul, Las Vegas s-a dovedit de multe ori ca fiind o destinație populară și pentru numeroasele obiective turistice ce pot fi vizitate și admirate la tot pasul. Las Vegas reunește laolaltă diferite culturi, magazine și clădiri emblematice din întreaga lume. De la gondolierii de la The Venetian și până la produse de patiserie autentice din Paris, este foarte posibil să experimentați aspecte ale diferitelor culturi mondiale cu doar câteva zile în Las Vegas.

Spectacole și competiții sportive

Las Vegas găzduiește numeroase spectacole Cirque du Soleil, spectacole ale comedianților și magicienilor celebri, dar și concerte ale marilor artiști. Unele dintre cele mai populare spectacole în acest moment sunt Cirque’s O and Love, Blue Man Group, Lion King, Cher și Le Reve. Pe lângă instalațiile permanente de pe Strip, există întotdeauna o selecție de concerte care umplu locațiile de muzică din oraș.

În 2023, Las Vegas intră în calendarul competițional de Formula 1, încă un motiv pentru a vă rezerva zboruri spre minunata destinație. Pe 18 noiembrie 2023, Marele Premiu de Formula 1 Las Vegas va alinia la start cei mai buni piloți și cele mai bune monposturi.

Grand Canyon

În ciuda concentrării puternice pe oraș și viața de noapte, Las Vegas poate fi destinația ideală pentru unii exploratori. Marele Canion se află la doar 5 ore de mers cu mașina și vă puteți bucura de experiențe unice în cadrul unei excursii pe care o puteți realiza într-o zi de vacanță.

Red Rock Canyon este una dintre trăsăturile naturale minunate ale Nevada. Vă oferă un alt tip de peisaj, iar canionul este cu adevărat magnific, falnic și, ei bine, este într-adevăr de un roșu superb.

Viața de noapte

Mulți turiști călătoresc în Las Vegas pentru a se distra în unele dintre cele mai mari cluburi din Nevada. Se spune că ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas. Alți turiști aleg Vegas pentru a se căsători, fiind un loc în care sunt oficiate peste 300 de cununii în fiecare zi, aproximativ 120 000 de nunți anual. În plus, Las Vegas nu este doar oraşul căsătoriilor, ci şi oraşul perfect pentru luna de miere.

Pe lângă cele menționate mai sus, Las Vegas poate fi o destinație de shopping, grație marilor magazine existente în marile hoteluri. Dacă totuși vreți să vedeți și vechiul Vegas, vă recomandăm o plimbare pe strada Fremont. Aceasta este o atracție foarte iubită printre toți călătorii care opresc sau stau în Las Vegas.

Cu un farmec retro, aici veți găsi diferite expoziții vechi cu privire la Las Vegas. Să nu fiți surprinși când veți vedea magazine și restaurante în containere de transport maritim și chiar un acvariu imens care conține cinci specii diferite de rechini.

Cu toate că Las Vegas se poate vizita pe tot parcursul anului, există câteva perioade optime și acestea sunt din martie până în mai și din septembrie până în noiembrie. Primăvara și toamna vă oferă cea mai bună vreme, cu temperaturi moderate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.