blank

SAS va deschide 20 de rute noi în sezonul de vară 2023!

0 1.480

Scandinavian Airlines-SAS a anunțat programul operațional pentru sezonul de vară 2023. Noul program de vară include peste 200 de rute, iar numărul de zboruri va continua să crească pe rutele existente interne, scandinave și internaționale, deoarece cererea de călătorii este de așteptat să continue să crească.

Având în vedere cererea puternică a clienților pentru destinații deosebit de populare, capacitatea totală a SAS în Marea Mediterană este prevăzută să depășească nivelurile de dinainte de pandemie. SAS adaugă zboruri spre destinații preferate din Spania din toate cele trei capitale scandinave, precum și spre a patra destinație în Croația, odată cu începerea zborurilor pe ruta Copenhaga – Zadar.

Programul operațional de vară cuprinde o extindere majoră a capacității în Italia. SAS va avea la vânzare până la 156 de zboruri săptămânale între Scandinavia și Italia, cu noile zboruri din Oslo spre Catania, Florența și Veneția, precum și de la Bergen la Milano.

În plus, SAS adaugă zboruri suplimentare către destinații existente precum Milano, Bologna și Roma. Milano va fi servit de până la trei ori pe zi din Copenhaga, de până la două ori pe zi din Stockholm și zilnic din Oslo. Extinderea către Italia include, de asemenea, mai multe zboruri de la Copenhaga la Florența, precum și la Catania și Palermo în Sicilia.

SAS oferă șapte rute noi în această vară, zburând de la Copenhaga la Porto, Larnaca, Antalya, Haugesund, Newquay/Cornwall și Zadar, precum și JFK din New York. SAS adaugă rute noi și din Oslo: Oslo la Antalya, Florența, Catania, Veneția, Larnaca și Stuttgart. Dar și de la Bergen la Milano și Nisa.

În timpul verii va exista o creștere continuă a zborurilor către marile capitale europene pentru a oferi călătorilor cea mai bună conectivitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.