blank

Surprizele SWISS LXmas revin în sezonul de Advent 2022

0 370

Pentru sezonul de Advent din acest an, cea mai mare companie aeriană din Elveția oferă surprize „LXmas” pentru cei mari și mici, într-o dispozitie magică de sărbătoare.

Și în acest an, Swiss International Air Lines (SWISS) își desfășoară programul tradițional „LXmas” pentru a-i ajuta atât pe pasagerii călători, cât și pe cei care stau acasă, să intre în atmosfera de sărbătoare. Unele zboruri SWISS vor avea la bord personaje familiare de Crăciun pentru a-și întâmpina pasagerii cu un „Ho ho ho”. Spiridușii SWISS au muncit din greu, creând și alte mici surprize pentru oaspeții lor.

Pasagerii pot câștiga premii cu LXmas Swiss

Nu doar la bordul avioanelor sunt pregătite surprize, ci și la sol. SWISS presără magia de Crăciun pe aeroportul din Zurich. Și clienții se bucură de oportunitatea de a câștiga zboruri SWISS și upgrade-uri la Business Class. Cu puțin noroc, ei pot ajunge chiar să fie transportați la destinație cu avionul festiv Airbus A320neo al SWISS, care a fost personalizat cu un naș roșu, de Rudolf.

A320neo SWISS LXmas

”După o lungă pauză, LXmas se întoarce în sfârșit anul acesta! De data aceasta, însă, lărgim un pic sensul și scopul campaniei noastre de Crăciun pentru a aduce bucurie și mai multor oameni. În timpul Advent, LXmas poate fi ascuns în spatele fiecărui zbor SWISS. Prin urmare, anul acesta, multe zboruri și promoții SWISS vor oferi surprize extraordinare și magie de Crăciun, așa cum ne așteptăm de la LXmas.”

SWISS a creat chiar și o atracție specială pentru clienții care stau acasă. Ei pot ghici online unde va avea loc următoarea acțiune „LXmas” și pot câștiga vouchere de zbor pentru a face acest lucru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.