blank

2017, un an ”turbulent” pentru KLM

KLM a tras linie pe 2017 și a făcut o scurtă prezentare a anului. A fost unul agitat, dar cu multe realizări datorită clienților și partenerilor.

Așa cum spune chiar KLM, anul 2017 a fost unul foarte încărcat. Însă transportatorul aerian olandez se mândrește cu reușitele sale și asta datorită clienților și partenerilor.

Pentru a evidenția mai bine lucrurile, KLM a realizat un filmuleț de prezentare cu cele mai importante moment din 2017.

Un an ”turbulent” pentru KLM

În 2017, KLM a lansat zboruri spre 15 destinații noi printre care Graz (Austria); Minneapolis (Statele Unite); Malaga (Spania). A îmbunătățit serviciile la bordurile aeronavelor sale. Flota KLM a transportat peste 32 de milioane de pasageri și peste 600 000 de tone de marfă.

KLM este una dintre cele mai sigure companii aeriene din Europa, o spun publicațiile cu renume în lumea aviației. Tot în 2017, am aflat că regele Olandei, Willem-Alexander, a fost copilot la KLM Cityhopper. A pilotat pe aeronavele Fokker 70, care au fost retrase din flota subsidiarei KLM.

Tot în 2017, în urma dezastrului lăsat în urma de uraganul Irma, KLM a operat un zbor umanitar cu Boeing 747-400 spre Insula Sint Maarten.

KLM punctează și modul în care contribuie la protejarea mediului. Reciclează tone de hârtie și deșeuri rezultate în urma zborurilor.

În 2017, KLM Cityhopper a retras ultimul Fokker 70 din flotă, dar a recepționat al 40-lea Embraer. Tot în 2017, KLM a transportat 2 urși Panda Gigant.

Leave A Reply

Your email address will not be published.