Ofertă de la Wizz Air – 20% discount pe toate rutele

0 55

Wizz Air confirmă faptul că pasagerii care rezervă bilete low-fare pe una dintre cele 96 de destinaţii vor profita de reducerea de 20% şi se vor bucura de tarife şi mai accesibile. Promoţia de prelungire a vacanţei urmează succesul ofertei speciale pentru membrii WIZZ Discount Club, lansată în primele zile ale lunii septembrie. Toate locurile care n-au fost rezervate de memebrii WIZZ Discount Club sunt disponibile publicului general cu o reducere de 20%.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-
Airbus A320-233 (HA-LPE) Wizz Air
Airbus A320-233 (HA-LPE) Wizz Air

“Wizz Air face constant eforturi pentru a oferi cele mai mici tarife pasagerilor săi. Prin promoţia de 20% a lunii septembrie oricine poate beneficia de discount-urile oferite ocazional membrilor WIZZ Discount Club, ce beneficiază de această reducere în plus faţă de discount-ul garantat. Pe 4 septembrie îi invităm pe cei în căutare de chilipiruri, pe tinerii care nu vor să se întoarcă încă la şcoală, pe părinţii care încă nu sunt relaxaţi pe deplin pentru a se întoarce la serviciu, să-şi prelungească vacanţa de vară rezervând unul dintre locurile aflate la promoţie“

, a declarat Daniel de Carvalho de la Wizz Air.

Circuite exotice

* Discount-ul se aplică la tariful călătoriei cu toate taxele, doar pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică serviciilor adiţionale (cum sunt bagajele) şi taxei de rezervare.

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Aeronavele wide-body vor fi interzise pe aeroportul din Kathmandu

Pe 2 septembrie 2013, CAAN (The Civil Aviation Authority of Nepal) a confirmat că a cerut tuturor liniilor aeriene să...

Închide