blank

Ofertă de la Wizz Air – 20% discount pe toate rutele

0 733

Wizz Air confirmă faptul că pasagerii care rezervă bilete low-fare pe una dintre cele 96 de destinaţii vor profita de reducerea de 20% şi se vor bucura de tarife şi mai accesibile. Promoţia de prelungire a vacanţei urmează succesul ofertei speciale pentru membrii WIZZ Discount Club, lansată în primele zile ale lunii septembrie. Toate locurile care n-au fost rezervate de memebrii WIZZ Discount Club sunt disponibile publicului general cu o reducere de 20%.

Airbus A320-233 (HA-LPE) Wizz Air
Airbus A320-233 (HA-LPE) Wizz Air

“Wizz Air face constant eforturi pentru a oferi cele mai mici tarife pasagerilor săi. Prin promoţia de 20% a lunii septembrie oricine poate beneficia de discount-urile oferite ocazional membrilor WIZZ Discount Club, ce beneficiază de această reducere în plus faţă de discount-ul garantat. Pe 4 septembrie îi invităm pe cei în căutare de chilipiruri, pe tinerii care nu vor să se întoarcă încă la şcoală, pe părinţii care încă nu sunt relaxaţi pe deplin pentru a se întoarce la serviciu, să-şi prelungească vacanţa de vară rezervând unul dintre locurile aflate la promoţie“

, a declarat Daniel de Carvalho de la Wizz Air.

* Discount-ul se aplică la tariful călătoriei cu toate taxele, doar pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică serviciilor adiţionale (cum sunt bagajele) şi taxei de rezervare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.