Greva controlori de trafic aerian Franta 20-21 martie 2016

Greva controlori de trafic aerian Franta 20-21 martie 2016

Greva controlorilor de trafic afectează 20% din numărul zborurilor pe 5 aeroporturi din Franţa

Oferta Vila Camelia

Din cauza unei greve a controlorilor de trafic aerian, care are loc la solicitarea UNSA și CFDT, 20% din zborurile operate din/spre 5 aeroporturi din Franţa sunt anulate. Greva are loc în zilele de duminică (20 martie) şi luni (21 martie), iar aeroporturile afectate sunt Paris-Orly, Beauvais, Lyon, Nisa și Marsilia.

greva-controlori-trafic-franta

Anulările vizează în principal zboruri interne şi regionale. Dacă aveţi zboruri din/spre unul dintre cele 5 aeroporturi afectate de grevă, verificaţi la operatorul aerian starea zborurilor.

De asemenea, întârzieri sunt de așteptate şi la Paris Charles de Gaulle, a anunțat managerul aeroporturilor din Paris. DGAC (Direcția Generală a Aviației Civile) avertizează că perturbări ale traficului aerian sunt așteptate pe întregul teritoriu francez, invitând pasagerii să verifice starea zborurilor.

Informaţii despre evoluţia traficului aerian se vor regăsi, de asemenea, şi pe site-urile aeroporturilor: Paris-Orly, Beauvais, Lyon, Nisa și Marsilia.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus A320 TARBES
Un Airbus A320 a blocat circulaţia în Tarbes, Franţa (FOTO / VIDEO)

Pe 15 martie, locuitorii oraşului Tarbes, Franţa, au avut o problemă în trafic. Timp de 4 ore, circulaţia a fost...

Închide