Greva controlorilor de trafic afectează 20% din numărul zborurilor pe 5 aeroporturi din Franţa

0 95

Din cauza unei greve a controlorilor de trafic aerian, care are loc la solicitarea UNSA și CFDT, 20% din zborurile operate din/spre 5 aeroporturi din Franţa sunt anulate. Greva are loc în zilele de duminică (20 martie) şi luni (21 martie), iar aeroporturile afectate sunt Paris-Orly, Beauvais, Lyon, Nisa și Marsilia.

greva-controlori-trafic-franta

Anulările vizează în principal zboruri interne şi regionale. Dacă aveţi zboruri din/spre unul dintre cele 5 aeroporturi afectate de grevă, verificaţi la operatorul aerian starea zborurilor.

Circuite exotice

De asemenea, întârzieri sunt de așteptate şi la Paris Charles de Gaulle, a anunțat managerul aeroporturilor din Paris. DGAC (Direcția Generală a Aviației Civile) avertizează că perturbări ale traficului aerian sunt așteptate pe întregul teritoriu francez, invitând pasagerii să verifice starea zborurilor.

Informaţii despre evoluţia traficului aerian se vor regăsi, de asemenea, şi pe site-urile aeroporturilor: Paris-Orly, Beauvais, Lyon, Nisa și Marsilia.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus A320 TARBES
Un Airbus A320 a blocat circulaţia în Tarbes, Franţa (FOTO / VIDEO)

Pe 15 martie, locuitorii oraşului Tarbes, Franţa, au avut o problemă în trafic. Timp de 4 ore, circulaţia a fost...

Închide