Blue Air lanseaza Larnaca - Londra (Luton)

Blue Air lanseaza Larnaca - Londra (Luton)

Blue Air lansează Larnaca – Londra (Luton)

Oferta Vila Camelia

Update 12:15: Din păcate nu se confirmă ruta Bucureşti – Cluj cu Blue Air. Nu încă. Însă, aşa cum au anunţat, o rută tot au lansat şi este vorba de Larnaca – Londra (Luton).

Blue-Air-Larnaca-Londra

În urmă cu câteva zile, Tudor CONSTANTINESCU, director comercial Blue Air, a postat pe o reţea de socializare informaţii despre anunţarea unei noi rute Blue Air. Această rută ar urma să fie anunţată oficial pe 3 decembrie 2015.

Şi au început dezbaterile pe diferite forumuri de profil. Se dă ca fiind foarte sigură ruta Bucureşti – Cluj, care va fi onorată cu 14 zboruri pe săptămână, cel mai probabil într-un orar asemănător cu cel de pe ruta Bucureşti – Iaşi.

blue air

Ştim că Blue Air îşi măreşte flota şi se extinde la nivel operaţional. Din 2016, va opera 20 de aeronave de tipul Boeing 737 şi va deschide multe rute noi. De la 1 iunie 2016, Blue Air va începe operarea zborurilor de la Cluj, pe rutele Cluj – Dublin (Irlanda) şi Cluj – Liverpool (Anglia). Plus multe zboruri charter. Iar un oficial Blue Air ne-a declarat că e doar o chestiune de timp deschiderea rutei Bucureşti – Cluj. Să fie acesta momentul?

Ne va bucura deschiderea rutei Bucuresti – Cluj pentru că doar aşa putem să zburăm mai ieftin pe această rută internă. Luăm ca exemplu deschiderea rutei Bucureşti – Iaşi. Tarifele au coborât sub 300 lei (dus-întors), similare cu tarifele practicate de CFR Călători, doar că timpul petrecut în zbor e de doar 35-40 de minute.

Vom reveni mâine cu toate informaţiile oficiale! În prezent nu putem confirma 100% această rută, dar sperăm!

(Foto: Sorin Rusi / AirlinesTravel.ro)

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
noul livery wizz air
Breaking News: Rute noi Wizz Air cu plecare din Iaşi: Bologna (BLQ), Larnaca (LCA), Roma Ciampino (CIA), Tel Aviv (TLV), Catania (CTA)

Update 09:45: Rutele anunţate sunt confirmate. Au fost încărcate în sistemele de rezervări şi pe site-ul Wizz Air. Mai jos...

Închide