Zombi dansând la bordul unui zbor intern Wizz Air din Italia

0 2.247

V-ați imaginat vreodată că zombi vor apărea la bordul unui avion? Inimaginabilul s-a întâmplat pe zborurile Milano-Catania și Catania-Milano, în seara zilei de 31 octombrie. Zombi au dansat la bordul aeronavei companiei aeriene în noaptea de Halloween.


„A fost o experiență incredibilă, nu ne-am așteptat la nimic de acest fel, a fost de-a dreptul înfricoșător!” „Nu am mai asistat la un astfel de spectacol, încă sunt uimit, un show unic!” „Știu că Wizz Air e o companie îndrăzneață, dar nu m-am așteptat la ceva atât de nebunesc, sunt fantastici!”

Acestea sunt doar câteva dintre comentariile pasagerilor, care au împărtășit această experiență și pe rețelele sociale.

Curiozitatea amestecată cu uimire a pătruns printre pasagerii din ce în ce mai încântați, atunci când muzica înfricoșătoare a început, iar dansatorii deghizați cu măști realiste s-au ridicat și au început să danseze pe culoarul aeronavei.

Fiindcă nimeni nu a observat zombi îmbarcându-se, pasagerii care au înregistrat spectacolul cu telefoanele mobile au fost fascinați, iar copiii au fost entuziasmați de figurinele cu adevărat înfricoșătoare care dansau chiar în fața lor. Mulți pasageri s-au asigurat că își fac și un selfie cu zombi.

Wizz Air încurajează toți pasagerii care au luat parte la această experiență, care are loc o dată în viață, să distribuie filmările și fotografiile pe canalele lor sociale folosind hashtag-ul #wizzhalloween. La finalul spectacolului, zombi au împărțit dulciuri pasagerilor, conform tradiției de Halloween, și aducând mai multe zâmbete pe fețele copiilor de la bord.

Leave A Reply

Your email address will not be published.