VIDEO: ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300) – laptop cu tastatură detașabilă, ecran OLED!

0 234

ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300) – primul laptop din lume echipat cu tastatură detașabilă, ecran OLED de 13,3 inchi și sistem de operare Windows, care reunește divertismentul și productivitatea într-un dispozitiv polivalent.  • Dispozitivul OLED TV: Ecran tactil de 13.3″ OLED Dolby Vision PANTONE® Validated; sunet Dolby Atmos pe 4 difuzoare; WiFi 6 cu ASUS WiFi Master
  • Noteză sau schițează fiecare idee creativă: Noul stilou digital ASUS Pen 2.0; 4096 niveluri de presiune; 4 vârfuri de stilou interschimbabile; funcții Bluetooth® accesibile prin apăsarea unui buton;
  • PC-ul tău polivalent: Procesor Intel® Quad-core până la 3.3 GHz; tastatură de dimensiuni complete cu prindere magnetică și touchpad spațios;
  • Apeluri video clar îmbunătățite: Cameră frontală de 5 MP și cameră de 13 MP pe spate pentru apeluri video clare și fotografii excelente; AI Noise-Canceling Audio pentru convorbiri foarte clare;
  • Mai multe ediții exclusive: Pe lângă modelul standard, la începutul anului 2022 vor fi disponibile două ediții speciale Artist.

Pe scurt, acesta este noul ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300). ASUS are misiunea de a oferi experiențe incredibile care să îmbunătățească viața utilizatorilor de pretutindeni, iar noul Vivobook 13 Slate OLED face exact acest lucru. Acest dispozitiv 2 în 1 cu Windows 11 – primul laptop cu tastatură detașabilă, Windows și ecran de 13,3 inchi – rescrie regulile pentru a le oferi posesorilor posibilitatea să se bucure de orice, oriunde s-ar afla.

Acum, nu mai este nevoie să transporte mai multe dispozitive pentru muncă și divertisment – acest companion personal polivalent le poate face pe toate, grație luminosului ecran OLED tactil și procesorului Intel quad-core.

Noul dispozitiv are un stil vivace și este uimitor de flexibil în diverse activități, având o tastatură detașabilă de dimensiuni normale și un stand cu cover integrat și balama ce permite deschiderea la 170°. Există, de asemenea, un stilou digital ASUS Pen 2.0 de înaltă precizie, care se poate păstra într-un suport magnetic pentru a fi mereu la îndemână.

Acest laptop „bun la toate” se descurcă la fel de bine atât în modul vedere , cât și în cel portret, cu sau fără tastatură, astfel încât scrierea, tastarea sau vizionarea din orice unghi, în orice mediu, nu implică niciun efort. Vivobook 13 Slate OLED deschide o nouă lume a libertății!

Pe parcursul anului 2022, Vivobook 13 Slate OLED va fi disponibil în mai multe ediții unice, inclusiv două ediții Artist, concepute în colaborare cu artiștii Steven Harrington și Philip Colbert. Aceste versiuni exclusive au o tematică care reflectă cultura pop modernă, exprimând adevăratul stil Vivobook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.