Ziua Națională a Franței sărbătorită pe Aeroportul Internațional Henri Coandă (foto / video)

0 362

Cu ocazia Zilei Naționale a Franței, pe 14 iulie, compania aeriană Air France în parteneriat cu Compania Națională de Aeroporturi București a organizat un eveniment dedicat tuturor pasagerilor aflați pe aeroport în această zi. Evenimentul a avut loc în Terminalul Nou – Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă, începând cu ora 12:00.

Ziua Franței sărbătorită pe aeroportul Henri Coandă a debutat cu o recepție pentru personalități, presă, clienți și agenți de turism și s-a întins pe durata întregii zile cu surprize pentru pasageri.

Au existat momente de French can-can, catering de tip French Gourmet, deserturi franțuzești, un colț de relaxare și multe alte suprize pregătite de organizatori, toate pe ritmurile romantice ale muzicii franțuzești. Totodata, pe ecranul de proiecție amplasat în zona de eveniment au fost difuzate, pe parcursul intregii zile, filme si imagini vintage de aviație.

Cu această ocazie Air France a organizat și o expoziție cu noile vizualuri incluse în campania de imagine Air France – ”France is in the air”. Vizualurile vor putea fi admirate de pasageri până pe 1 August 2014.

Organizarea acestui eveniment nu a afectat traficul de pasageri. Pe parcursul zilei, pasagerii au fost așteptați în zona noului terminal pentru a sărbători Ziua Națională a Franței alături de Compania Națională de Aeroporturi București și de Air France, care a oferit vouchere de reducere tuturor pasagerilor din aeroport.

Air France, împreună cu filiala sa regională HOP!, operează 1.500 de zboruri zilnice atât în Franţa, cât şi în restul Europei şi în întreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.

AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucători în transportul aerian, la nivel mondial, şi lider de piață pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. În 2012, AIR FRANCE KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri şi peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formată din 573 aeronave, iar reţeaua acoperă 243 de destinaţii din 103 ţări prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle (unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume) şi Amsterdam-Schiphol.

Air France şi KLM sunt companii membre ale alianţei globale SkyTeam care numără 19 membri şi care oferă pasagerilor din întreaga lume acces la o reţea globală de peste 15.500 de zboruri către peste 1000 de destinaţii din 187 de tari.

(Foto / video: AirlinesTravel.ro cu sprijinul F64.ro)

Leave A Reply

Your email address will not be published.