10 clipuri video de călătorie de la Wizz Air (video)

3 449

Pentru a promova reţeaua operaţională, Wizz Air a pregătit 10 materiale video. Toate acestea sunt prezentate de ambasadorii Wizz.

Mai jos, puteţi citi comunicatul de presă Wizz Air:

Wizz Air a anunţat că va lansa pe timpul verii 10 clipuri video de călătorie pentru a promova reţeaua cu cele 98 de destinaţii. Toate videoclipurile sunt prezentate de către cei mai populari membri ai echipajului Wizz Air, Ambasadorii WIZZ. Cei care vor viziona filmuleţele vor face cunoştinţă cu destinaţiile de călătorie şi vor avea ocazia să primească sfaturi care să-i ghideze în alegerea destinaţiei.

Toate filmele au fost înregistrate şi editate de Skyart Media, producătorul clipurilor video WizzTV. WizzTV a fost lansat în 2003, ca parte a unui parteneriat între compania aeriană şi producător pentru a aduce experienţa WIZZ pe ecranele pasagerilor, chiar înainte de călătorie sau rezervare.

Cele 10 clipuri video vor fi postate în săptămânile următoare pe canalul de YouTube Wizz Air (http://www.youtube.com/user/WizzAirCorporate). Odată ce un nou videoclip va fi încărcat, fanii Wizz Air de pe Facebook şi utilizatorii de Twitter vor fi imediat informaţi. Primul videoclip ce va fi lansat este despre Barcelona, destinaţie spre care compania aeriană oferă 13 rute internaţionale.

“Suntem încântaţi să lansăm în timpul sezonului de vârf primele videoclipuri despre destinaţii de călătorie pe canalele noastre de Social Media. Toate filmuleţele promovează turismul în oraşele prezentate, făcând mai uşoară planificarea vacanţei următoare pentru pasageri. Echipajul nostru excelent, Ambasadorii WIZZ ghidează telespectatorii prin intermediul acestor filme de scurt metraj oferind totodată şi o mulţime de informaţii utile. Sperăm ca aceste filme minunate vor fi la fel de populare ca cele 98 de destinaţii din reţeaua noastră”, a declarat Daniel de Carvalho, Wizz Air.

“Suntem mândri că Wizz Air a ales echipa noastră talentată de a prezenta cele 10 destinaţii interesante din reţeaua sa. Adepţii city break-urilor, iubitorii de soare şi doritorii de aventură deopotrivă, vor găsi inspiraţie în noua noastră colecţie de videoclipuri de călătorii”, a adăugat Laszlo Mrozsi, Wizz TV.

Leave A Reply

Your email address will not be published.