Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

„Chic stewardess cocktail” – prima petrecere a stewardeselor din România

0 893

Palatul Inspayer a găzduit pe 3 iulie prima petrecere din România dedicată stewardeselor. Peste 100 de invitați, foste, actuale și viitoare stewardese, cât și persoane pasionate de aviație și-au dat întâlnire la “Chic stewardess cocktail”, un eveniment unic pregătit de echipa Vreau să fiu Stewardesă.

Printre invitații speciali ai serii s-au numarat stewardese cu mii de ore de zbor la activ: Monica Sisu, Tarom (șef de cabină cu 15 ani de experiență în aviație, sef al departamentului de Customer Service), Marieta Ionescu, Tarom (șef de cabină cu peste 20 de ani de experiență în aviație), Laura Resiga, fostă stewardesă la Etihad Airways (8 ani experiență în aviație și 10.000 de ore de zbor), Camelia Ioanaș, fostă stewardesă Qatar Airways (7 ani experiență), Eliza Mona Vasile, fostă stewardesă Qatar Airways (7 ani experiență).

VreauSaFiuStewardesa-9872

Cocktail-ul a debutat cu o scurtă sesiune de prezentare, în care invitații au avut ocazia să-i cunoască pe membrii echipei „Vreau să fiu Stewardesă” și să afle de la stewardese de carieră cum este să ai “biroul” printre nori, ce presupune meseria de însoțitor de bord și cum reușești să faci față întâmplărilor mai puțin plăcute de la bord.

Petrecerea marchează un an de când proiectul Vreau să fiu Stewardesă s-a lansat în mediul online, timp în care a ajuns la o comunitate de peste 40.000 de cititori lunar și peste 150 de articole de specialitate publicate. Mai mult, în iunie 2014, Vreau să fiu Stewardesă primește premiul pentru Proiectul Special al Anului în cadrul Galei de premiere Digital Divas.

“A fost un an frumos, un an în care am muncit mult și-am crescut pe măsură. Ne-am dorit să îi cunoaștem pe cei care ne citesc zi de zi și să sărbătorim alături de ei realizările din primele 12 luni ale proiectului Vreau să fiu Stewardesă. Chic stewardess cocktail a fost ocazia perfectă prin care am reușit să punem față în față viitoare stewardese cu însoțitori de bord cu experiență, oameni care au reușit să facă o carieră în aviație și să se bucure în fiecare zi de meseria lor”, a declarat Anca Dumitrescu, co-fondator Vreau sa fiu Stewardesa

AirlinesTravel.ro a fost partener media la acest eveniment şi ne mândrim cu acest lucru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.