Zeci de zboruri au fost anulate din / spre Londra Luton din cauza căldurii extreme

0 273

Valul de caniculă a lovit Marea Britanie, fiind așteptate temperaturi de până la 41 de grade. Din cauza căldurii extreme, pista aeroportului Londra Luton a avut de suferit, practic topinduse din cauza temperaturilor ridicate, ceea ce a dus la anularea mai multor zboruri.

Aeroportul britanic Luton, la nord de Londra, a fost nevoit luni, 18 iulie, să suspende zborurile din cauza avariilor cauzate asupra unei părți a pistei. Companiile easyJet și RYANAIR au fost nevoite să-și devieze unele dintre zborurile către alte aeroporturi de siguranță. Au fost afectate și zborurile Wizz Air dintre Londra Luton și aeroporturile din România.

În urma temperaturilor ridicate, a fost identificat un defect la suprafața pistei”, a spus un oficial al aeroportul, înainte de a actualiza că serviciul se va relua odată cu remedierea problemei.

Agenția britanică de meteorologie a emis luni prima alertă roșie din cauza căldurii, care a dus la doborarea recordului istoric de temperatură maximă înregistrată în Țara Galilor, care a fost 37,1 grade.

În Londra, mai multe linii de metrou au trebuit să fie suspendate din cauza unor probleme la șine. Au fost afectate și deplasările pe căile ferate

Leave A Reply

Your email address will not be published.