Zborurile din / spre Italia vor fi afectate din cauza grevei neprevăzute a Autorității Italiene a Aviației Civile (ENAC). Verificați starea zborurilor cu operatorii aeriene!

0 816

Din cauza unei greve naționale din Italia, programată pentru 7 septembrie, traficul aerian ar putea fi afectat pe între orele 13:00 și 17:00 (UTC+3), avertizează furnizorul european de servicii aeriene Eurocontrol. Greva este organizată de controlorii de trafic aerian ai Autorității Italiene a Aviației Civile (ENAC).


Din cauza acestei greve, pot fi afectate următoarele servicii de navigație aeriană: spațiul aerian controlat de Brindisi, Milano, Padova și Roma și de fiecare aeroport din țară. Anumite zboruri (de stat, medicale, umanitare, trafic intercontinental, etc.) sunt încă în măsură să fie operate. Din păcate, Italia are o istorie a grevelor naționale, iar posibilul impact al acestei greve este necunoscut.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, a anunțat o serie de zboruri anulate sau amânate din cauza acestei greve. Lista zborurile amânate sau anulate de Wizz Air între România și Italia, pe 7 septembrie. Nu este exclus să fie zboruri afectate și de la Blue Air, RYANAIR, TAROM.

Alitalia, compania națională a Italiei, a fost nevoită să anuleze peste 70 de zboruri, dintre care 20 sunt internaționale. Au fost anulate zboruri spre Paris, Bruxelles, Amsterdam, Madrid, Barcelona, ​​Londra, Frankfurt, München și Atena. Și companiile Air France, Royal Air MarocTunisairSwissLufthansa sau SAS Scandinavian au zborurile afectate din / spre Italia.

Contactați companiile aeriene pentru a confirma starea zborului dacă aveți zboruri programate din / spre Italia, pe 7 septembrie. Sosiți la aeroport mai devreme pentru a împiedica alocarea locului dumneavoastră unui pasager de rezervă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.