COVID-19 Daily – 7 septembrie 2021: 75% dintre italieni vor implementarea Green Passului; Slovacia relaxează măsurile pentru vizita Papei; 17856 de noi cazuri în Rusia!

0 199

Pandemia de COVID-19 își urmează cursul, cu informații mai bune și mai puțin bune. Autoritățile continuă să bâjbâie cu măsurile anti-COVID, care sunt stabilite diferit pentru vaccinați și nevaccinați, dar și cu o sumedenie de excepții prin prisma joburilor avut de difetite clase de oameni.

Din la 1 septembrie, Italia a implementat Green Pass și pe mijloacele de transport: trenuri, vapoare și avioane. Slovacia a anunțat că va relaxa unele măsuri pentru a facilita prezența mai multor oameni la vizita Papei. În tot acest timp, Rusia raporteaza peste 17 000 de noi cazuri înregistrate în 24 de ore. Hai să vedem noutățile COVID-19 din 7 septembrie 2021!

  • Un sondaj publicat în ziarul național La Stampa a arătat că 75% dintre italieni sunt în favoarea utilizării Green Passului și pentru aplicarea acestuia cu scop de a combate epidemia COVID-19.
  • Patru fotbaliști profesioniști din Marea Britanie au fost în centrul atenției cu privire la blocarea meciului internațional de duminică, dintre Brazilia și Argentina, la Sao Paulo.
  • Slovacia relaxează restricțiile legate de evenimentele publice planificate în timpul vizitei de săptămâna viitoare a Papei Francisc, pentru a permite participarea unor persoane nevaccinate.
  • Rusia a raportat 17.856 de noi cazuri COVID-19 în ultimele 24 de ore, o reducere de aproape 200 de cazuri față de cifrele din ziua precedentă. În aceeași perioadă au fost raportate alte 790 de decese, ducând totalul la 187.990.
  • Ministrul britanic al vaccinurilor, Nadhim Zahawi, a sugerat ca copiii să poată ignora obiecțiile părinților față de vaccinarea lor dacă sunt considerați capabili să ia decizii competente.
  • Festivalul Fallas din Valencia a revenit triumfătoa în oraș după ce a fost anulat anul trecut, pentru prima dată din 1939, din cauza pandemiei COVID-19.
Leave A Reply

Your email address will not be published.