Zborurile București – Londra – București cu British Airways vor fi mutate pe T5 (video)

0 563

Începând cu data de 27 octombrie 2013, zborurile British Airways din și către București vor fi transferate de pe Terminalul 3 pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow. Astfel, oaspeții British Airways din România vor avea ocazia de a experimenta facilitățile deosebite ale Terminalului 5 și de a se bucura de conexiuni mai rapide pentru zborurile lung curier ale British Airways.

Aceste beneficii vin ca o completare a avantajelor oferite de British Airways în ceea ce privește prețurile biletelor de avion. Oaspeții companiei care doresc să zboare către Statele Unite și Canada pot să o facă la prețuri atractive și să se bucure de conexiunile optime din Londra Heathrow oferite atât de British Airways, cât și de partenerii American Airlines și Iberia, precum și de noile aeronave Airbus 380 și Boeing Dreamliner 787.

LONDON, UK: British Airways' first Boeing 787 Dreamliner arrives at London Heathrow on 27 June 2013 (Picture by Jeff Garrish/British Airways)

Prețurile în cabina World Traveller (economic) încep de la 589 EUR pentru New York, 654 EUR Washington, 664 EUR pentru Chicago și 705 EUR Los Angeles. Pentru călătoriile cu stil, în cabina Club World (business), prețurile încep de la 2506 EUR pentru Chicago, 2346 EUR către New York, 2616 EUR pentru zboruri către Washington, 2796 EUR pentru Los Angeles și 2810 EUR către Toronto. Preturile includ toate taxele și depind de locurile disponibile, precum și de termenii și condițiile aferente.

Desemnat în 2012 “Cel mai bun terminal din lume” în cadrul World Airport Awards, T5 deserveşte zilnic între 480 şi 520 de zboruri şi între 60.000 şi 75.000 de pasageri. Lansat în martie 2008, Terminalul 5 a fost creat pornind de la premisa de simplificare a călătoriei cu avionul într-unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume – Heathrow, Londra.

Prin intermediul T5, British Airways oferă oaspeților săi posibilitatea de a petrece timpul aşa cum îşi doresc. Se pot deplasa cu uşurinţă în interiorul zonei de plecări, unde se pot relaxa, pot manca, face cumpărături sau lucra, totul într-un mediu modern. Oaspeții cabinelor First, Club World (cabina business pentru zborurile lung curier), Club Europe (cabina business pentru zborurile continentale), precum și membrii Gold şi Silver Executive Club pot profita şi de cele şase saloane British Airways ce le stau la dispoziţie în T5, oferindu-le ocazia de a lucra sau de a se relaxa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.