Zborurile anulate British Airways afectează peste 100 000 de pasageri!

1 325

British Airways a anunțat că va anula 650 de zboruri de pe cele două aeroporturi din Londra, în luna iulie 2022. Astfel, anularea zborurilor afectează peste 100 000 de pasageri, care trebuiau să zboare din / spre aeroporturile Londra Heathrow (76000) și Londra Gatwick (29000).

British Airways a anunțat că este nevoită să anuleze până la 10% din totalul de zboruri programate în perioada aprilie – octombrie. Punctual, procentul a crescut chiar la 11%-12%.

Un purtător de cuvânt British Airways a declarat: „Am luat măsuri preventive la începutul acestui an pentru a reduce programul nostru de vară pentru a oferi clienților cât mai mult preaviz posibil cu privire la orice modificare a planurilor lor de călătorie. Întrucât întreaga industrie a aviației continuă să se confrunte cu cea mai dificilă perioadă din istoria sa, din păcate, a devenit necesar să se facă niște reduceri suplimentare. Suntem în legătură cu pasagerii afectați pentru a le oferi alternative sau să emitem o rambursare completă.”

1 comentariu
  1. […] de cateva luni ca, pentru a optimiza serviciile si costurile, la nivel general avea in plan sa anuleze 10% din curse in perioada aprilie-octombrie 2022. De multe ori insa, procentul real este depasit in anumite perioade, ajungandu-se ca, din varii […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.