Zboruri speciale TAROM pe ruta București – Londra, în iulie

3 7.193

Astăzi, 22 iunie 2020, INSP România a actualizat lista țărilor verzi, care fac excepție de la carantinare / izolare. Din păcate, Marea Britanie nu se regăsește pe această listă. Iar asta înseamnă izolare obligatorie la domiciliu pe durata a 14 zile pentru toți cei ce revin din UK în România.Și, pe lângă izolare, zborurile frecvente dintre Marea Britanie și România rămân suspendate până la noi actualizări de lege. Când vor putea fi reluate zborurile spre Anglia? Când se va respecta regula de 5 cazuri noi/1 milion de locuitori și, astfel, UK va intra pe lista verde. Până atunci, profitați de zborurile La Cerere / Speciale operate de Blue Air și TAROM.

În Marea Britanie există una dintre cele mai mari comunități de români din lume. Iar cererea pentru zboruri este mare. La solicitarea acestora, TAROm a introdus următoarele zboruri București – LONDRA, în zilele 5, 9 și 12 IULIE.

 • București – Londra, tarif 267 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;
 • Londra – București, tarif 286 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

Zborurile vor fi operate în condiții speciale, sub incidența HG 29/13 iunie 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați trebuie să se încadreaze in următoarele categorii:

 • Dinspre România spre Londra sunt acceptați doar cetățenii britanici.

Începând cu data de 8 iunie, Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru toți cei care vor intra pe teritoriul acesteia.

De asemenea, înainte de efectuarea zborului vă rugăm să respectați condițiile de călătorie speciale, pe care le găsiți pe site-ul TAROM.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul nostru, www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM! Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

Spor la rezervat!

3 Comentarii
 1. Kosta says

  Una spui în titlu și alta spui în text.Dăți cu reveneală.

  1. Sorin Rusi says

   Cred ca nu vezi bine :)). Ia mai citeste cu atentie si poate intelegi ce inseamna zbor special si cand vor fi.

 2. Iusco says

  Am si eu o intrebare . Cu zborul special Tarom , am vazut ca pentru a calatorii trebuie sa fi cetatean britanic . Daca sotul meu are rezidenta in Anglia , pot merge cu acest zbor eu si cu fetita ?

Leave A Reply

Your email address will not be published.