Mai multe zboruri speciale Romania – Anglia operate de TAROM si Blue Air

9 15.802

Pandemia de coronavirus continuă, iar fiecare țară aplică în continuare restricții de călătorie în funcție de gravitata situației. Prin prelungirea stării de alertă în România, a fost prelungită și perioada suspendării zborurilor spre 6 țări europene: Spania, Italia, Belgia, Olanda, Franța, Marea Britanie.Totodată, România a realizat și lista verde, care cuprinde 17 țări din care putem să revenim în țară fără a mai fi obligată izolarea.

Mai multe zboruri speciale Romania – Anglia

Și pentru că zborurile comerciale frecvente sunt suspendate dintre România și Anglia, TAROM și Blue Air au primit aprobarea de a opera mai multe zboruri LA Cerere. Zborurile vor fi operate în condiții speciale, sub incidența HG 29/13 iunie 2020, anexa 3, art. 4. Mai jos aveți datele zborurilor.

Zborurile speciale Blue Air din / spre Anglia

21 IUNIE 2020
BACAU 14.15 – 15.30 LONDRA LUTON
LONDRA LUTON 16.20 – 21.25 BACAU

24 IUNIE 2020
BUCURESTI 12.00 – 13.20 LONDRA LUTON
LONDRA LUTON 14.05 – 19.20 BUCURESTI

Biletele se pot cumpăra direct de la Blue Air!

Zboruri speciale TAROM din / spre Anglia

23 IUNIE 2020
București – Londra
, tarif 267 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

Londra – București, tarif 288 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg.

30 IUNIE 2020
București – Londra, tarif 267 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg;

Londra – București, tarif 288 euro, toate taxele incluse, precum și un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg

Biletele se pot cumpăra direct de la TAROM!

 Pasagerii, care vor fi acceptați, trebuie să se încadreaze in următoarele categorii:

Dinspre România spre Londra sunt acceptați doar cetățenii britanici. Începând cu data de 8 iunie, Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru toți cei care vor intra pe teritoriul acesteia. Trebuie să completați acest formular înainte de călătorie, condiție obligatorie pentru a intra în Marea Britanie.

Cei ce se întorc din Marea Britanie, vor intra obligatoriu în izolare la domiciliu pe durata a 14 zile. Dacă zburați spre București, puteți completa online un chestionar cu rol de declarație epidemiologică. E obligatorie!

9 Comentarii
 1. Cristina says

  Buna ziua,

  Stiti cumva daca se poate face transferul pe aeroport din Bucuresti spre o cursa interna catre alt oras din tara? Sunt restrictii in acest sens? Trebuie completat formularul la sosirea in Bucuresti sau la destinatia finala?

  1. Sorin Rusi says

   Tinand cont ca in prezent exista limitari operationale intre UK si Romania, iar singurile zboruri sunt operate in regim special de TAROM si Blue Air, ar fi bine sa luati legatura direct cu operatorul aerian

 2. Marian says

  Stie cineva daca este posibil transportul cu trenul spre exemplu dupa sosirea din marea britanie?

  Intreb pentru ca ar fi posibil sa vin cu un zbor Londra-Bacau dar nu am pe nimeni sa ma duca de la bacau la craiova, ar trebui sa iau un tren sau microbuz sau ceva.

  La prima vedere presupun ca nu, dar vreau sa fiu sigur.

  1. Sorin Rusi says

   Dar de ce nu zburati spre Bucuresti si de aici sa luati un tren? Cat despre tranzitul intern, luati legatura cu DSP https://www.dspb.ro/

   1. Marian says

    Pentru ca Tarom este mult prea scump si Blueair are zboruri doar spre Bacau, exceptie fiind acele 1-2 zboruri spre OTP care deja e sold out oricum.

    Mersi de raspuns.

 3. Cristian says

  Stiti sa existe astfel de zboruri speciale si pentru Olanda?

  1. Sorin Rusi says

   In iunie au fost. O sa urmarim sa vedem si pentru iulie daca vor fi…

 4. anca says

  De pe 4 iulie DINSPRE Liverpool catre Bucuresti? nu am primit nicio veste cum ca s-a schimbat ceva de la Blue Air, singura informatie e data de 17 iulie; pana pe 17 iulie sunt interzise zborurile -spre- UK, sau -dinspre- UK?

  1. Sorin Rusi says

   Va anunta compania aeriana

Leave A Reply

Your email address will not be published.