blank

Zboruri British Airways spre Islamabad, după 10 ani

0 1.064

După 10 ani, British Airways a reluat zborurile spre Islamabad, Pakistan. Transportatorul britanic a deschis un birou local în Islamabad pentru a deservii pasagerii locali.

Pe zborul inaugural, care a avut loc pe 3 iunie 2019, a fost și Andrew Brem, directorul comercial al British Airways. Zborul a fost operat cu un Boeing 787 Dreamliner.

Zboruri British Airways spre Islamabad

Vor fi 3 zboruri săptămânale, în zilele de duminică, marți și joi, de la Londra Heathrow. Zborurile sunt operate cu aeronave Boeing 787 Dreamliner configurate în 3 clase. pe zborurile lung-curier, British Airways are clasa World Traveller (Economy), World Traveller Plus (Premium Economy) și Club World (Business).

Durata zborului Londra – Islamabad este de aproximativ 8 ore. Zborul de retur Islamabad – Londra are o durată medie de 8:50 ore. Pasagerii beneficiază de servicii personalizate, inclusiv meniuri cu specific pakistanez. Vor fi servite sosuri la fiecare masă, pe toate clasele tarifare, însă nu vor fi servite băuturi alcoolice și porc.

Orarul zborurilor Londra – Islamabad cu Biriths Airways

BA0261 Londra Heathrow 21:15 – 09:25+1 Islamabad Duminică, Marți, Joi
BA0260 Islamabad 11:10 – 16:00 Londra Heathrow Luni, Miercuri, Vineri

londra-islamabad-british-airways-1

British Airways este prima companie aeriană din Europa, care reia zborurile spre Pakistan. La bord, vor fi oferite și meniuri cu specific pakistanez.

Leave A Reply

Your email address will not be published.