Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Zborul W63141 Wizz Air: aterizare în regim de urgenţă la Roma (video)

0 2.456

Zborul Wizz Air W6 3141, de astăzi, 8 iunie 2013, de la Bucureşti spre Roma Ciampino, care avea la bord 165 de pasageri la bord şi 6 membri ai echipajului, a fost redirecţionat spre aeroportul Roma Fiumicino pentru aterizare de urgenţă din cauza unei probleme la trenul de aterizare.

wizz air

Aeronava a fost adusă la sol în siguranţă la ora 8:15, iar pasagerii au fost debarcaţi folosindu-se toboganele de ieşire. Echipajul şi pasagerii nu au raportat răniţi, pasagerii fiind asistaţi de companie. Probabil că ceva zgâlţâieli au existat, poate şi zgârieturi, dar încă se fac cercetări.

Traiectoria zborului operat de aeronava Wizz Air implicată în incident
routa_avion_wizz_air

În urma unui update la comunicatul iniţial, aflăm că a fost oferită asistenţă medicală unor pasageri care păreau a fi în stare de şoc, fiind eliberaţi apoi de sub observaţie medicală.

Wizz air şi Airbus cooperează cu autorităţile pentru investigaţie. Aeronava Airbus A320 (HA-LWM) implicată are 13 luni vechime, iar cea mai recentă inspecţie tehnică, conform regulamentelor, efectuată de Lufthansa Technik a avut loc în luna mai 2013.

Toţi membrii echipajului (4 însoţitori de zbor şi 2 piloţi) sunt de la baza din Bucureşti. Căpitanul are o experienţă de 12.000 de ore de zbor acumulata în cadrul Forţelor Aeriene Italiene şi altor companii comerciale.

„Wizz Air va colabora cu autorităţile pentru investigaţie şi îşi cere scuze tuturor pasagerilor afectaţi de inconvenientele create de aterizarea de urgenţă.” Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager, Wizz Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.