blank

Zbor direct operat de Qantas pe ruta Londra – Sydney (19 ore și 19 minute)

1 1.398

Pe 14 noiembrie, a fost operat de la Londra Heathrow al doilea zbor de cercetare pe ntru proiectul Qantas Sunrise. Este vorba de zborul QF7879, care a fost operat pe ruta Londra – Sydney și a durat 19 ore și 19 minute. Vă reamintim că primul zbor de test, din acest program, a fost pe ruta New York – Sydney și a durat 19 ore și 16 minute.

Prin operarea acestor zboruri speciale, Qantas dorește să obțină cât mai multe informații despre comportamentul pasagerilor și despre starea acestora pe durata unor zboruri de peste 19 ore. Scopul este acela de a îmbunătăți confortul oamenilor aflați la bord, dar și optimizarea serviciilor. Au fost luate în calcul inclusiv echipajele de cabină.

Qantas pe ruta Londra – Sydney

Zborul direct experimental, de pe ruta Londra – Sydney, a redus timpul total de călătorie cu 2 ore față de cel mai scurt timp obținut în urma zborurilor tradiționalele operate în prezent, care implică și minim o escală. Oare acest câștig de minim 2 ore îi vor face pe pasageri să aleagă zborurile directe de peste 19 ore? Rămâne de văzut!

echipaj qantas zbor londra-sydney

Zborul special Londra – Sydney a fost onorat cu aeronava Boeing 787-9 Dreamliner, indicativ VH-ZNJ. După 19 ore și 19 minute, avionul a fost întâmpinat la Sydney de peste 1000 de angajați Qantas.

Acesta este vopsit într-un livery aniversar, care marcheaza centenarul Qantas. Pe 16 noiembrie 2020, transportatorul național al Australiei, Qantas, va împlini 100 de ani de zboruri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.