blank

Zbor de repatriere pe ruta Dubai – Chisinau – Bucuresti, pe 4 aprilie 2020

0 1.662

Conform Consulatului General al Romaniei la Dubai, a fost APROBAT zborul de repatriere pe ruta Dubai – Chisinau – Bucuresti. Acesta va fi pe 4 aprilie 2020.

Mai sunt încă locuri disponibile. Cei interesați pot cumpăra bilete până pe 4 aprilie, ora locală 11:00, prin solicitare la adresa de email [email protected]. Nu vor mai exista alte zboruri de repatriere din Dubai spre România.

Zbor de repatriere din Dubai

Aceasta este unica posibilitate certă de întoarcere în România până la reluarea curselor de linie. Persoanele care au trimis solicitarea în scris la consulat, pentru zborul de repatriere, au primit link-ul pentru rezervare și plata directă. Pasagerii trebuie să se prezinte în Terminalul 2 al aeroportului din Dubai, la ora 11:00.

2 reprezentanți ai consulatului vor fi prezenți pentru coordonare zbor, conform instrucțiuni MAE local. Vor purta ca semn distinctiv drapelul Romaniei.

Zborul va fi operat de Blue Air și va avea indicativul 0B9750. Se va decola din Dubai la ora 14:00 (ora locală) și se va ateriza la București la ora 20:05 (ora locală).

Mesajul de informare a fost semnat de Nicoleta Teodorovici, consul general. Împreună cu Echipa Consulară au depus toate eforturile, zi și noapte, pentru realizarea acestui zbor cât mai repede cu putință.

Și să nu uităm. Toți cei ce vor sosi din Dubai vor intra în izolare la domiciliu timp de 14 zile, conform noilor actualizări făcute de Institutul Național de Sănătate Publică.

Leave A Reply

Your email address will not be published.