World ATM Congress 2022: 200 de expozanți din 134 de țări au atras 7900 de participanți!

0 114

În perioada 20 – 22 iunie, am fost prezent la World ATM Congress 2022. Evenimentul a avut loc la IFEMA Feria de Madrid (Recinto Ferial – IFEMA MADRID). Conform organizatorilor, a noua ediție World ATM Congress a fost cea mai amplă din istoria evenimentului. Cei 202 de expozanți din 134 de țări au reușit să atragă peste 7900 de participanți.

Au fost organizate peste 165 de conferințe, la care au participat și au luat cuvântul peste 200 de experți din industria aviației.

Sunt cu siguranță încântat de World ATM Congress 2022”, a spus Președintele și CEO ATCA Brian Bruckbauer. „Sunt încântat cu privire la numărul de participanți, dar, mai important, sunt încântat de calitatea conversațiilor, prezentărilor și demonstrațiilor de tehnologie.”

Drone la World ATM Congress cu Expodrónica

Parteneriatul dintre World ATM Congress cu Expodrónica a adus în premieră un eveniment cu drone din Spania. Pavilionul Expondrónica a găzduit 60 de expozanți care au oferit participanților ocazia să interacționeze cu experți în mobilitate aeriană avansată (AAM), managementul traficului UAS (UTM), vehicule aeriene autonome și pilotate de la distanță (AAV/RPAS) și alte servicii legate de drone sau AAM.

World ATM Congress 2022
World ATM Congress 2022

Congresul s-a încheiat joi seara pe aeroportul Cuatro Vientos din apropiere. Cel mai vechi aeroport din Spania a servit drept locație pentru unele dintre cele mai noi tehnologii ale aviației, cu 10 demonstrații de drone care au împărțit spațiul aerian activ al aeroportului cu aeronavele civile și militare. Evenimentul de seară, intitulat „Sky of the Future”, s-a încheiat cu un spectacol de lumini susținut de 200 de drone care au zburat în formație.

Realitatea augmentata in dirijarea traficului aerian
Realitatea augmentata in dirijarea traficului aerian

Multumim European Commission DG Move pentru invitație și pentru organizare, pentru că am avut ocazia să putem asista la diferite conferințe și demonstrații de tehnologie de viitor cu privire la managementul traficului aerian etc. Vom reveni și cu alte articole de la World ATM Congress 2022.

Leave A Reply

Your email address will not be published.