Wizz Air suspendă zborurile dintre România și Austria

0 10.574

Austria extinde lista țărilor cu zborurile suspendate, adăugând 6 națiuni din Balcani. Pe lista aceasta se vor regăsi și România, Bulgaria și Moldova.

Începând de joi, 16 iulie 2020, aeronavele din Serbia, Bosnia, Albania, Bulgaria, România, Republica Moldova și Egipt nu mai au voie să aterizeze în Austria. Măsura anunțată va fi valabilă cel puțin până la finalul lunii iulie. În concluzie, companiile aeriene vor suspenda zborurile dintre România și Austria.

MAE confirmă informația și precizează că, potrivit informațiilor oficiale comunicate de către autoritățile austriece, începând cu data de 16 iulie 2020, ora 00.00, vor fi suspendate cursele aeriene regulate directe din mai multe state, printre care se numără și România. Noile reglementări sunt valabile până la data de 31 iulie 2020.

Asta înseamnă că Wizz Air va suspenda zborurile dintre România și Austria în perioada 16 iulie – 31 iulie 2020. Și amintim aici de rutele: București – Viena; București – Salzburg; Suceava – Viena; Constanța – Viena; Cluj – Viena.

Dacă aveți zboruri programate în perioada menționată mai sus, țineți legătura cu operatorul aerian pentru a verifica starea biletelor și, cel mai probabil, veți primi alternative.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.