Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Promoție Wizz Air: 30% reducere pentru zborurile din si spre Milano

0 341

Wizz Air a anunțat astăzi o nouă promoție la biletele de avion. Reduceri de 30% pentru bilete pe zboruri selectate către și dinspre Milano. Promoția e valabilă pentru toți clienții (până la 23:59 ora Europei Centrale), zborurile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

30% reducere pentru zborurile din si spre Milano

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex rezervării, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.  

În România, Wizz Air zboară între Milano Bergamo și București H. Coandă; Cluj-Napoca; Craiova; Iași; Suceava; Timișoara. Din verificările noastre, promoția de 30% se aplică doar pe zborurile spre Milano. Acum rămâne să verificați și voi tarifele și chiar să vă bucurați de ele.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.