TAROM suspendă zborurile dintre Austria și România

0 1.167

Începând cu data de 16 iulie 2020, Austria interzice zborurile regulate directe din și spre România, dar și din alte 9 state. Ca urmare a acestor restricții, TAROM suspendă operarea către/dinspre Austria, în perioada 16 iulie – 31 iulie 2020 inclusiv.Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului. Mai multe detalii: https://tarom.ro/bucura-te-de-flexibilitate

Ȋn cazul în care biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm să vă adresaţi la: [email protected] sau [email protected].

Menționăm faptul că de la aceste restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele considerate în interesul Republicii Austriece, precum şi cele care transportă mărfuri (curse cargo), bolnavii, cetăţeni austrieci repatriaţi, personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură și zborurile de repatriere (chartere speciale).

Leave A Reply

Your email address will not be published.