blankblank

Wizz Air suspendă activitatea de la aeroportul din Craiova

0 691

În perioada 1 iunie – 13 septembrie 2015, Wizz Air va suspenda temporar operațiunile de la Aeroportul Craiova (CRA) din cauza lucrărilor de renovare a pistei, ce vor avea loc pe parcursul verii.

Investiția vizează reabilitarea pistei de aterizare-decolare a Aeroportului Craiova, lărgirea căii de rulare, extinderea platformei de îmbarcare-debarcare, modernizarea instalației de balizaj, construirea unui post de transformare, precum și realizarea unui nou sistem de canalizare. Valoare proiectului este de 24,4 de milioane de euro, TVA inclus. (Sursa: CraiovaForum.ro)

“Suspendarea temporară a operațiunilor ar trebui să îi ajute pe reprezentanții aeroportului să finalizeze renovarea și refacerea suprafeței pistei într-un timp rezonabil, chiar mai devreme decât termenul planificat”, a declarat Daniel de Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air. “În calitate de partener devotat Craiovei, suntem bucuroși să susținem proiectul de îmbunătățire a pistei, care va aduce beneficii regiunii pentru mulți ani de acum înainte. Așteptăm cu nerăbdare să ne reluăm operațiunile la Craiova mai târziu, pe parcursul acestui an, pe o pistă complet renovată.”

Aeronava Wizz Air și personalul care deservesc operațiunile din Craiova vor fi relocate către alte piețe pe parcursul lucrărilor la pistă. Clienții care au rezervări afectate de suspendarea temporară a serviciilor din Craiova sunt contactați și li se oferă rambursarea completă, varianta de a păstra suma plătită sub formă de WIZZ Credit sau reprogramarea gratuită.

Leave A Reply

Your email address will not be published.