Wizz Air a sărbătorit 30 de milioane pasageri transportați din/spre România

Pe 29 iunie 2017, Wizz Air a sărbătorit depășirea pragului de 30 de milioane pasageri transportați pe rutele din/spre România.

1 244
inbagaj.ro/

Ziua de 29 iunie 2017 a intrat în istoria Wizz Air. Unul dintre cei mai mari transportatori low-cost din Europa a sărbătorit depășirea pragului de 30 de milioane pasageri transportați pe rutele din/spre România.

30 de milioane pasageri Wizz Air

Black Friday eMAG

30-milioane-pasageri-Wizz-Air

Norocosul pasager WIZZ cu numărul 30 de milioane a călătorit de la Veneţia Treviso spre Bucureşti şi a fost întâmpinat la sosire cu un bilet WIZZ dus–întors gratuit. Dintre cei 30 de milioane de pasageri, 15 milioane au călătorit pe rutele din capitala României.

De la începutul anului 2017, peste 1.587.000 de pasageri au călătorit cu WIZZ pe rutele sale din Bucureşti, o creştere cu aproape 40% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Pasagerii care îşi plănuiesc vacanţe sau escapade de weekend din București pot descoperi, din 2018, 47 de destinaţii spre 19 ţări din Europa şi nu numai, de la preţuri de doar 39 RON (un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse).

S-ar putea sa-ti placa si
1 comentariu
  1. […] Wizz Air a sărbătorit 30 de milioane pasageri transportați din/spre România […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »